14 Şubat 2018 Çarşamba

Adobe Photoshop CC 2018 - Şubat 2018 güncellemesinde neler yeni ?

Adobe Photoshop CC 2018 - Şubat 2018 güncellemesi ile gelen yenilikler neler ?
Whats new  Adobe Photoshop CC 2018 February update ?


Resmi sayfasından bakalım ( From offical Adobe page ) : 
https://theblog.adobe.com/photoshop-releases-version-19-1-selections-improvements-advanced-support-windows-high-density-monitors/
 -
In the past, many users have reported that Lightroom becomes slower after a prolonged usage. This issue should have been fixed with this version. Also, resource-intensive activities, such as export, import, preview generation, and HD/panorama merge should be faster if your machine has 12 GM or more RAM.
We, specifically, have implemented changes related to Threading Building Blocks (TBB). This should be effective on machines with 12 GB or more RAM.
-
Birçok kullanıcı Lightroom'un uzun süreli kullanımdan sonra yavaşladığını bildirmiştir. Bu sorun bu sürüm ile düzeltilmiştir. Ayrıca, makineniz 12 Gb veya daha fazla RAM'a sahipse, dışa aktarma, içe aktarma, önizleme oluşturma ve HD / panorama birleştirme gibi kaynak yoğun faaliyetler daha hızlı olacaktır !..
 

Özellikle Threading Building Blocks (TBB) ile ilgili değişiklikler yaptık. Bu, 12 GB veya daha fazla RAM bulunan makinelerde etkilidir.

:) Ne güzel gidermişler 12 Gb. minimum RAM'e sahip olmaya bakın. En iyisi mi işte 2x8 Gb. yada tek 1 ram modülü 16gb.  







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder