30 Ekim 2017 Pazartesi

Sony tamkare gövdelerde yıldız yeme problemi !..


Biliyorsunuz ki karadelikler sönmüş yıldızlar. Bunların yoğunluğu öyle çok ki, yakınlarındaki ışığı bile yutuyorlar !..
İşte bu vakada Sony'nin tamkare gövdelerinin karadelik benzeri bir etki ile yıldızları yuttuğunu görüyoruz !.. Cern'de binlerce bilim adamı Higgs bozumunu yada daha çarpıcı bir isim diyelim "Tanrı parçaçığı"nı araya dursun İtalya'nın şarap çiftliklerinde bağbozumu oldu da bitti bile !..

İşte kaynak : https://www.change.org/p/sony-remove-the-star-eater-on-sony-a7-a7s-r-mk-i-ii-and-a9-cameras

Sony FF'ler ve aşağıda 2'inci maddede gördüğüm kadarı ile a6bin serisi de bu özel yeteneğe sahip modellermiş !.. Kullanıcılar bu durumun evrenin çöküşüne sebep olacak derecede yıldız ve galaksi kaybına sebep olmadan önce acilen firmware güncellemesi çıkartılması için çeyn org'da kampanya başlatmışlardır. Kendilerine destek olalım, neticede evren bizim evren.

Cern'de Higgs bozonu ile oynayan bilim adamları şimdi de Sony'den şu ana kadar kaç adet "yıldız yiyen" gövde satıldığına dair resmi bir açıklama bekliyor. Capon güvenlik birimleri vakada önemli rolleri olan yönetim kademesindekileri ve baş mühendisleri harakiri yapmaları riskine karşı kesici aletlerden arındırılmış odalarda muhafaza altına aldılar. Dünya bu olay hakkındaki gelişmeleri merak, heyecan ve yer yer panik içinde bekliyor.

Bugün 6 Mayıs 2018 
Aylar geçti ve bu konu sanki hiiiç mi hiç var olmamış gibi yurdumun çok meşhur forumlarından birisinde konuşulmuyor. Vatandaşa spetten limon alırmışcasına "Sony a6000 al geç" diye mesaj yazanlar bile var !..

Burada yeni bir change org olayı mı başlatılmış ?
https://www.change.org/p/sony-remove-star-eater-en

Forumlarda bu durumdan hiç bahsetmeden insanlara Sony önerenlerin amacının ne olduğunu merak etmiyorumç Çünki tavırlarından açıkca belli oluyor. Bu konuyu açtım, birkaç başlıkta yeri geldi bu Sony aynasızları öneren kişilere sordum bu konuyu ve sanki hiç bir şey yazmamışım gibi 1 tek söz bile yazmadılar. Hani "O konuda bilgim yok" bile demediler. Sanki benim bu konuyu sorduğum yerler görünmez renkle-fontla yazılmış gibi davranıp bilgi paylaştığım konularda bana saldırmayı sürdürdüler !..







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder