13 Eylül 2016 Salı

Canon 1300D İmaj kalitesi 3.5 puan alan D-SLR

Photographyblog.com'un sonuç puanlama sistemi 5 puan üzerinden. Birkaç yıldır takip ettiğim kadarı ile gördüğüm en düşük puan olarak 3.5 veriyor inceleme editörü(leri).

Canon'un yeni giriş seviyesi d-slr modeli olan Canon 1300D'ye sonuç bölümünde "imaj kalitesi" olarak 3.5 puan vermiş !..



Buyrun buradan, kendiniz görün inceleme ve sonucu...
http://www.photographyblog.com/reviews/canon_eos_1300d_review/conclusion/

Ayrıca Canon 1300D'ye alternatif olarak hangi makinalar alınabilir ? İşte burada,
http://fotoptik.blogspot.com/2016/06/canon-1300d-alnr-m-alternatif-olarak.html

Tam 4 sene önce çıkmış olan ve sensörü Canon 1300D'dekinden küçük olan Olympus PEN E-PM2 bile bundan çok daha iyi ! Ondan bundan dinleyip, başkalarının bilgi seviyesine göre hareket eden, birşeyleri kendisi araştırmadan, başkalarının aklıyla giden, sürüye kapılıp gidenlerin ne denli doğru şeyler yaptığını bilenler bilir... Böyle ne ezberci papağanlar gördüm. Zombi gibiler ! Kendi beyinlerini terk etmişler, onlara göre biri ne der ise hiç düşünmeden+sorgulamadan+araştırmadan direk fındık hafızaya kopyala+yapıştır yapıyorlar ! Mesela 1.5 senedir "aynasız makinalarda perde ömrü yoktur" diye bir laf çevirirler. Aslı astarı yok. "Aynasız" = "Perdesiz" falan zannediyorlar. Ezber öyle bir şey ki işte neyin ne olduğunu bilmene bile gerek yok. O bir bildiğin güvenilir ise senin için "Tamamdır aga doğrudur" o kadar ! Aynı pisliğin içinde yuvarlanırlar. Öyle de hazımsız olurlar ki bunlar, doğru bilgiyi verirsin "Neden doğrusunu söyledin" diye sana saldırırlar, kendilerince laf sokma ve aşağılama çabalarına girişirler. Doğruyu söylemekle kendi şahsiyetlerine saldırılmış zannederler ! Bu zihniyet son yıllarda yurdum insanında çok daha fazla biçimde apaçık görülen bir hal almıştır. Bunlar sürü halinde olduklarından da çete elemanları toplanarak da size saldırırlar ! Alenen "Neden doğru bilgi veriyorsun" diye kendilerince dayak atmaktadırlar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder