18 Mayıs 2015 Pazartesi

Canon EOS-M3 hakkında farklı kaynaklardan bilgiler...

Henüz Amerika'da satışa çıkmamış olması sebebi ile belki de çok fazla konuşulmayan Canon EOS-M3 modeli bazı siteler tarafından incelenmiş. İşte size bu modeli tanıyabileceğiniz birkaç kaynak...

http://www.trustedreviews.com/canon-eos-m3-review
Zayıf yönleri : Relatively slow all-round performance(Genel performans olarak yavaşmış !). Disappointing dynamic range (Beklentilerin gerisinde dinamik aralık)
İyi yönleri :
-Good handling and control (Ergonomi iyi)
-Well implemented touchscreen (Dokunmatik ekran iyi)
-Decent images (İmaj kalitesi iyi)
-

http://www.whatdigitalcamera.com/review ... -m3-review
Cons: Focusing speed and continuous shooting still behind competition.
Pros: Excellent design and user interface; Pleasing image quality; Huge improvement on predecessor
-
http://www.cameralabs.com/reviews/Canon ... dict.shtml
Poor battery life. Little warning before expiry.
-
Velhasıl... her makinanın iyi ve zayıf yönleri var, olur tabi. Burada ihtiyaçları iyi belirleyip piyasada buna cevap verebilen en ekonomik ve de geniş kullanım imkanı verenini bulmak. Bu da kişiye göre değişken bir detay aslında. Sizin Canon D-slr'ınız vardır. Yeterince de lensiniz vardır, alırsınız bir EOS-M veya EOS-M3 lens azlığı problem olmaz sizin için. Fakat herkes bu durumda olmayabilir. İlk kez aynasız almayı düşünen birisi için lens çeşidi olmaması önemli bir detay olarak öne çıkar. Bu detay sırf bu sebeple makinayı "kötü" kılmaz. Alacak olan kişinin durumuna göre onu tercih edilesi veya edilmeyen yapar sadece. İncelemelerde iyi ve zayıf yönleri bu sebeplerle yazılıyor. Yoksa makina "kötü" bakın demek için diye değil. Zaten incelemelerde sadece fotoğraf kalitesine bakıldığında o bakımdan "kötü" olmaktan çok uzak.
-
DPreview forumda henüz 4 yorum var ve netice 5 üzerinden 3.2 puan almış ! Puan verenler hangi alanlarda kullanımının daha uygun olacağı konusunda da oy kullanmışlar.
http://www.dpreview.com/forums/post/55811128
-
Burada http://www.johnniebutters.com/2015/03/c ... eos-m.html
Bir kullanıcı incelemesi. Adam diyor ki kabaca "Millet AF hızı yavaş der ama sizin için önemli olan ufak ve iyi foto veren bir makina ise işinizi görür". Yukarıda dediğim gibi, var ise Canon d-slr'ınız ve buna ait lensleriniz en iyi seçenek EOS-M olacaktır. Tekrar başka bir sistem için lensler almanız gerekmeyeceği için ?

Ne imiş ? Dünya birkaç Türk forumundan ibaret değilmiş... Hatta bir de şu detay var çok ama çok ilginçtir, bütün Dünya'da inceleme yapan siteler başka forumlarda yazanlar hepsi taraflı falan diye çok kolay ve güzelce karalarız amma bizim bazı forumlarda yazan birileri Dünya'da tek "Doğru" yu ve sadece doğruyu yazandır ! Böyle de bir inancımız olması da müthiş bir durumdur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder