17 Kasım 2014 Pazartesi

Forumlardan süper bilgiler edinebilmenin dayanılmaz hafifliği !

Çok bilenlerden aramıza yenileri katılıyor. Canon EOS-M alıp AF hızının yavaşlığı konusunda çıktığından beri 2 senedir Dünya çapında nam yapıp Canon tarafından da bir nevi bu durumun kanıtı-kabulü olarak görülebilecek müthiş fiyat indirimi olmasına rağmen sadece bu ürünü tercih ettiği için "Benim makinam en iyisi" , "Enayi miyim ben adamım, dandik makina alayım" gibi tavırlar içinde bulunan çok bilenimiz bir incelemeyi işine gelmediği için beğenmemeyi de çok güzel bilip, kendisine cevap veremeyecek bir insana bir forumda hakaret edip aşağılamayı da kendisine yakışır hareket olarak görebiliyor ! Yetmiyor, işine geldiği gibi videolar bulup paylaşıyor. Yalnız bilgi yetmezliği ve cehaleti(ki cehalet bilmeme değil, bildiği halde doğruyu kabul etmemekte ısrar etmektir, doğruyu görmek istememektir veya inkar etmektir) sebebi ile paylaştığı videolardan birisinde Olympus OM-D E-M1'de kullanılan 7 ile 11 yıl eski lenslerin hızını EOS-M'inin hızı ile kıyaslamış ! Yetmemiş bir de kendince bazı modellerin fiyatlarını kıyaslamış.
-
İşte ibret burada... Bir de sayfada yeni bir arkadaşın bu arkadaşımızdan bilgiler aldığına da şahit oluyoruz. Buyursun yurdum insanı bilgi edinsin forumlardan güzel güzel. Değil mi ?

http://forum.donanimhaber.com/m_88405587/mpage_6/tm.htm
-
İncelemeyi yapan ve hilesiz-hurdasız Dünya ile paylaşana desin "Şaklaban", kendisi 11 yıllık lens ile yapılan testi paylaşıp "Aaa bak işte şu da EOS-M'den hızlı değil" demeye getirerek olsun bizim uyanıklara "Kahraman" !!! Öyle değil mi ? Biz böyle kahramanları çok sever, bunlara inanırız. Bırakın bize gerçekleri söylemeyi, bize bizim kulağımıza hoş gelecek ninniler söyleyin sizi kahramanımız yapalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder