20 Nisan 2018 Cuma

Gövdede 5 eksenli IS nelere yarar ?

Gövdede 5 eksenli IS (ama öyle uyduruk videoda çalışan dijital IS değil) nelere yarıyor bakınız... Zaten gövde+lens küçücük. Tripod da taşımıyorsunuz. Gece vakti ISO 200'de fotoyu çekip napıyorsunuz ? Noise yok, kumlanma yok, titreme yok, net ve temiz fotoğrafınız ile ?

Koşarak sitonkçu geldi diye mahallede yukarı-aşağı sesleniyorsunuz :) Belki 3-5 alıcısı çıkar :)

ResimTailor's window - 2 by Ciddi iyi1i, on Flickr
ResimTailor's window by Ciddi iyi1i, on Flickr

Resim

Parayı saçma sapan şeylere gömüp durmuyorsunuz. delirtmeyinleyn Hafif, hızlı, mobil, çekip-çekip keyfinize bakıyorsunuz !.. Beşiks'in güzelliği.

Ha ne idi bu ? Olympus PEN E-P5 ( Çıkış yılı : M.Ö. 2013 yılının bahar aylarından Mayıs olduğu taş tabletlerde yazılı olarak bulunmuştur ! Tam 5 sene öncesinin modeli )
Bu da kanıtı (Bizde her şey kanıtlı - kaynaklı )
ResimP8128858-Historic stone - letters by Ciddi iyi1i, on Flickr

ResimUruk - 5000 Years old mega city by Ciddi iyi1i, on Flickr

Burada da Urartu kralı Titrekyus teknoloji icatçısı adamına diyor ki "Benim elim çok titriyor, bana şöyle titreyen elimin titrentisini absorbe edecek 5x IS'i olan bir fotoğraf makinası icat et. Yoksa hepinizi titrek fotolarım" diye de tehdit ederken taş tablete BAŞŞ tablet yazar tarafnından canlı olarak işlenmiş !.. :shock: Hatta görüntüden göreceğiniz üzere icatçıya dikkat ederseniz, krala diyor ki "Elini öyle tutma amatör fotrafçı olduğun her halinden belli bak fotoğraf makinasını böyle tut, böyle kaç kere göstercem sana aman bee"

* Vizörü yok !
* m43 sensör
* 2x crop var
* 16 megapixel ! Aaa ama a-aaa !!!
* Hergelomisi yok ( 'Hergelomis' antik Yunan'da böyle dümdüz kütük gibi bir herifmiş. )

Daha fazla bilgi için : http://m43turkiye.com/viewtopic.php?f=31&t=1450&start=270

#canonturk #nikonturkiye #sonyalphatr #fujifilmturkiye #canonturkiye #m43turkiye #olympusturkiye #getolympus #birkarefotograf #kirlisensor #yappozforum

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder